Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Ανεβάστε στο Διαδίκτυο τις παρουσιάσεις σας διατηρώντας τα εφέ με το SlideBoom

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το SlideBoom είναι ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα για online διαμοιρασμό παρουσίασης powerpoint. Η παρουσίαση παίζει σαν ταινία με ήχο. Το εργαλείο φροντίζει για τη διατήρηση της αρχικής ποιότητας της παρουσίασης, ώστε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα στοιχεία εξόδου των οπτικοακουστικών μέσων και τα εφέ κίνησης.
Το SlideBoom χρησιμοποιείται ευρέως για τη μετατροπή των παρουσιάσεων PowerPoint σε Flash παρουσιάσεις με σκοπό την ανταλλαγή τους.
Προσφέρει δυνατότητες για δημιουργία έτοιμων παρουσιάσεων PowerPoint από τα αρχεία των χρηστών, ενσωμάτωση παρουσιάσεων σε blog και σε ιστοσελίδες, συλλογή πληροφοριών από τους θεατές της παρουσίασης και συζήτησή της από ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Μάλιστα έχει μια πολύ ενεργή κοινότητα από Έλληνες εκπαιδευτικούς που κάνουν το καλύτερο δυνατόν ο καθένας από την δική του διδακτική πλευρά και αισθητική.
Η ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα του slideboom μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει μεγαλώσει πολύ και αυτό είναι το ευχάριστο. Υπάρχουν ακόμη αρκετές παρουσιάσεις μαθητών και αυτό είναι το πιο ευχάριστο από όλα.
Τέλος, προσφέρει δυνατότητα εξερεύνησης των παρουσιάσεων σε παραπάνω από 100 διαφορετικές γλώσσες.

Το SlideBoom προσφέρει 3 επιλογές εγγραφής:

  • Πελατών - χωρίς εγγραφή.
  • Δωρεάν - βασικός λογαριασμό που χρησιμοποιείται για μη εμπορικούς σκοπούς.
  • PRO - προηγμένος λογαριασμός για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Τυχαίες αναρτήσεις...