Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός παιχνιδιού στο Scratch

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Tο γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων, Σχολικούς Συμβούλους, Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής πανελλαδικά και το Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, προκηρύσσουν τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό παιχνιδιού στο Scratch.

Ο φετινός διαγωνισμός για το σχολικό έτος 2016-17 έχει θέμα:
«Ελληνική Μυθολογία – Scratchάροντας με ένα μύθο» και ειδική θεματική με τίτλο «Ελληνική Μυθολογία και Καζαντζάκης» στα πλαίσια συνεργασίας με το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 2017 έχει ανακηρυχθεί ως "Έτος Καζαντζάκη" από το Υπουργείο Πολιτισμού.


Σημαντικές Ημερομηνίες:
  • 20 Ιανουαρίου 2017: 2η Ανακοίνωση, ανάρτηση αναλυτικών οδηγιών συμμετοχής. Στο διαγωνισμό και προδιαγραφών για τα μαθητικά έργα.
  • 17 Απριλίου 2017: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων των μαθητών.
  • 31 Μαΐου 2017: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων.


Τυχαίες αναρτήσεις...