Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Γιατί αξίζει να είσαι blogger στο blogspot

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Την τελευταία δεκαετία που διανύουμε, αναμφισβήτητα το blogging έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα, προφανώς γιατί δίνει τη δυνατότητα στον απλό χρήστη του διαδικτύου να εκφράσει την άποψη του, να ξετυλίξει τη σκέψη του, να κοινοποιήσει τον προβληματισμό του για τα προβλήματα της κοινωνίας, να αναφέρει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, να γράψει για αυτά που δεν λέγονται στους γνωστούς ιστότοπους κλπ.
Όμως το σπουδαιότερο στοιχείο όλων είναι ότι ένας σοβαρός blogger που κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά και αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό, έχει την δυνατότητα να κερδίσει χρήματα μέσα από αυτήν την ενασχόληση, άλλες φορές πολλά και άλλες φορές λίγα. Εξαρτάται βέβαια την γλώσσα στην οποία γράφετε το περιεχόμενο, δηλαδή ένας blogger που γράφει στα ελληνικά προφανώς θα έχει μικρότερο κοινό που τον ακολουθεί, εν αντιθέσει εάν έγραφε στα αγγλικά.
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου πατώντας εδώ...

Τυχαίες αναρτήσεις...