Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Toondoo: Eφαρμογή για τη δημιουργία σκίτσων και κόμικς

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Toondoo είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία σκίτσων και κόμικς.  Ένα On-Line εργαλείο που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δημιουργείς τα έργα σου. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα σκίτσα σας και να τα δημοσιεύσετε, να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να τα κρατήσετε στον λογαριασμό που θα φτιάξετε στο Τoondoo.
Αφού μπείτε στην επίσημη σελίδα επιλέγετε Sign up for FREE” και στη συνέχεια Sign up for Toondoo”. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα προσωπικό λογαριασμό τον οποίο δηλώνοντας ένα username, ένα password και ένα e-mail.
Αφού συνδεθείτε μπορείτε να περιηγηθείτε στο βασικό μενού επιλογών (Toons, Books, Dooers, Tools κλπ). Δείτε επίσης το μενού γρήγορων επιλογών ακριβώς από κάτω που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κατευθείαν ένα κόμικ (ToonDoo Maker), ένα βιβλίο (Book Maker), να φτιάξετε ένα χαρακτήρα (TraitR), να ανεβάσετε μια εικόνα (ImagineR), ή να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ζωγραφικής στο σκίτσο σας (DoodleR).

Δείτε το παρακάτω βίντεο:



Τυχαίες αναρτήσεις...