Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Επιλογή εργασίας στο Scratch 2014-15

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Έφτασε ο καιρός για τις μεγάλες δραστηριότητες της Γ' γυμνασίου. Σε αυτή την ενότητα θα ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες με βασικό εργαλείο το Scratch προκειμένου να μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Πρέπει μα χωριστείτε σε ομάδες 2-3 ατόμων και να επιλέξετε μία δραστηριότητα με δικό σας θέμα.
Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τον πίνακα πατώντας εδώ.
Όταν ολοκληρώσετε τις δραστηριότητες, θα υπάρχει η δυνατότητα να αναρτηθούν στο blog, στη σελίδα του σχολείου αλλά και στο blog  " Έκθεση Μαθητικής Δημιουργίας Έργων Πληροφορικής νομών Ρεθύμνου Χανίων" που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

Έτσι θα προβληθούν οι δραστηριότητες του σχολείου και όλο το ψηφιακό υλικό θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για μελλοντική χρήση.

Τυχαίες αναρτήσεις...