Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Επεξεργαστείτε τα βίντεο σας με το Avidemux

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Avidemux είναι ένα από τα λίγα αξιόλογα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.
Με την βοήθειά του μπορούμε να κόψουμε και να ενώσουμε αρχεία, να προσθέσουμε φίλτρα και να εκτελέσουμε διάφορες μετατροπές από έναν τύπο αρχείου σε έναν άλλο.
Μας επιτρέπει να επεμβαίνουμε σε video και τα βελτιώνουμε, να τους προσθέτουμε εφέ,
να κάνουμε συρραφές, να προσθέσουμε υποτίτλους, να βάζουμε άλλον ήχο, κλπ.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικό. Στα αριστερά του πλαισίου υπάρχουν οι διάφορες επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε σχέση με το αρχείο που επεξεργάζεστε.
Στο κάτω μέρος θα βρείτε τα χειριστήρια ελέγχου της αναπαραγωγής των αρχείων καθώς και για την επιλογή ενός συγκεκριμένου τμήματος της ταινίας.
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το κόψιμο επιλεγμένων τμημάτων από ένα αρχείο video. Αυτό είναι χρήσιμο είτε γιατί θέλετε να τα αποθηκεύσετε ξεχωριστά, είτε γιατί θέλετε να τα αφαιρέσετε από το συγκεκριμένο αρχείο.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, απλά κατεβάστε το αντίστοιχο αρχείο, εκτελέστε το και ακολουθήστε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Το πρόγραμμα διατίθεται σε εκδόσεις για 32bit και για 64bit συστήματα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από χρήστες με λειτουργικό Linux όσο και από αυτούς που χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows.

Παρακολουθήστε τους παρακάτω οδηγούς χρήσης για επεξεργασία video, όπως κόψιμο, μοντάρισμα, προσαρμογή εφέ με το Avidemux. Υποστηρίζει πολλούς τύπους βίντεο, όπως Avi, DVD, MPEG, MP4, ASF, κλπ.

Οδηγός χρήσης του Avidemux στα ελληνικά 1ο μέρος.mp4



Οδηγός χρήσης του Avidemux στα ελληνικά 2ο μέρος.mp4 


Τυχαίες αναρτήσεις...