Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

2ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Ο 2ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής αποτελεί τον προκριματικό γύρο για τις ομάδες από την περιφέρεια της Κρήτης, που θα συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τελικό προορισμό την Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2015 στη Ντόχα του Κατάρ από 6 έως 8 Νοεμβρίου. Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός διοργανώνεται από τα Εργαστήρια Ρομποτικής και Δικτύων Αισθητήρων - Τηλεματικής - Βιομηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κρήτης και τον WROHellas και θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.
Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 30/4/15) και για τις δοκιμασίες του διαγωνισμού στις κατηγορίες Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Πανεπιστημίου και Open μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Τυχαίες αναρτήσεις...