Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Προστατέψετε τον υπολογιστή σας με το Malwarebytes Anti-Malware

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Malwarebytes Anti-Malware, είναι ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα, απλό και εύκολο στη χρήση του, με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ιούς ή οποιαδήποτε άλλα κακόβουλα προγράμματα, που πιθανόν να έχουν εισβάλει στον υπολογιστή σας.
Το κακόβουλο λογισμικό είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τους συνηθισμένους ιούς αφού ο στόχος
τους δεν είναι μόνο η διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή,αλλά η ανάκτηση και η των κωδικών πρόσβασης σας, τις ενέργειές σας, τα ονόματα χρήστη, πληροφορίες και λεπτομέρειες για άλλους χρήστες, καθώς και στοιχεία πιστωτικών καρτών.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, οι χρήστες συνιστάται να επιλέγουν την PREMIUM έκδοση, η οποία παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, γρηγορότερες σαρώσεις και επίσης δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού των σαρώσεων ή των αναβαθμίσεων της βάσης δεδομένων. Επιπλέον, παρέχει ένα τελείως ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον (UI) και τη δυνατότητα προστασίας 3 υπολογιστών ταυτόχρονα.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται και η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes μπορεί να ανταγωνιστεί ισάξια τα κορυφαία προγράμματα του κλάδου, τα οποία υπόσχονται τον εντοπισμό και την αφαίρεση των malware, συμπεριλαμβανομένων των worms, Trojan, rootkits, rogues, dialers, spyware και άλλων διαδικτυακών λοιμώξεων.

Γιατί είναι τόσο χρήσιμο;


Δείτε το παρακάτω βίντεο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Malwarebytes Anti-Malware:

Τυχαίες αναρτήσεις...