Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Paint.NET: Δημιουργία εικόνων και επεξεργασία φωτογραφιών

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
To Paint.NET είναι ένα ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα (αναπτύχθηκε από φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον) δημιουργίας εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστές που τρέχουν Windows. Υποστηρίζει διάφορα layers, απεριόριστα undo, εδικά εφέ, έχει όλα τα βασικά εργαλεία,πινέλα μπογιάς, φίλτρα (εξομάλυνσης, θορύβου και αναγλύφου) καθώς και τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον plugins
και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία.
Το Paint.ΝΕΤ έφτασε σε σημείο να συγκρίνεται με άλλα παρόμοια ισχυρά προγράμματα όπως το Adobe Photoshop, το Corel Paint Shop Pro, το Microsoft Photo Editor, το GIMP και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός ερασιτέχνη χρήστη που δεν έχει λόγο να καταφύγει σε επαγγελματικές λύσεις.
Τέλος έχει δημιουργηθεί μια ενεργητική και αναπτυσσόμενη online κοινότητα που παρέχει βοήθεια, tutorials, και plugins.

Δείτε κάποια tutorials παρακάτω:







Τυχαίες αναρτήσεις...