Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Online επεξεργασία των φωτογραφιών με το FotoFlexer

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το FotoFlexer είναι ένα Online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας προσφέρει αρκετές δυνατότητες όπως είναι η αφαίρεση των κόκκινων ματιών, προσθήκη κορνίζας, αυτοκόλλητου κλπ.  Σημαντική επίσης είναι η αλλοίωση χαρακτηριστικών με τη βοήθεια του εργαλείου Super pixelate που βρίσκεται στην εργαλειοθήκη Effects, με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να αλλοιώσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε φωτογραφίες,
κάτι που είναι χρήσιμο και αναγκαίο όταν έχετε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με τους μαθητές σας, ενώ σας παρέχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από εφέ.
Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά.
Δεν χρειάζεται καν εγγραφή για να λειτουργήσει και μπορείτε να προσθέσετε εικόνες προς επεξεργασία, εκτός από τον υπολογιστή σας και από άλλα δημοφιλή sites όπως είναι το Facebook, το Myspace, το Photobucket, το Picasa Web, το Flickr κ.λ.π.. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας πατώντας το κουμπί Upload Photo που βρίσκεται επάνω δεξιά. Αμέσως θα περάσετε στο περιβάλλον του κυρίως site που μοιάζει με μία κανονική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, καθώς θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τα εφέ που χρειάζεστε.
Αφού επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας, μπορείτε να τη σώσετε τοπικά στον υπολογιστή σας ή να την ανεβάσετε σε κάποιο site διαμοιρασμού φωτογραφιών.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο Tutorial:

Τυχαίες αναρτήσεις...