Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Αφαίρεση προγραμμάτων με το Revo Uninstaller

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το πρόγραμμα Revo Uninstaller είναι μια εφαρμογή απεγκατάστασης προγραμμάτων που όπως και άλλες εφαρμογές της κατηγορίας αυτής μόλις ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση, ή ακόμα κι αν υπάρξει κάποιο σφάλμα, ερευνά αν έχουν μείνει υπολείμματα του προγράμματος, σαν αρχεία ή σαν καταγραφές στο μητρώο (registry), οι οποίες επιβαρύνουν το σύστημά μας κάτι που καμιά φορά δεν είναι κατορθωτό με τη χρήση του
προεπιλεγμένου προγράμματος Add/Remove των Windows για την απεγκατάσταση τους το οποίο είναι σχετικά αργό και στην ουσία χρησιμοποιεί την εφαρμογή απεγκατάστασης (uninstaller) του κάθε προγράμματος.
Η εφαρμογή απεγκατάστασης (uninstaller) του κάθε προγράμματος, μπορεί να είναι ανεπαρκής και έχει να κάνει με το πόσο καλογραμμένη ήταν η εφαρμογή που θέλουμε να αφαιρέσουμε εξ' αρχής. 
Έτσι λοιπόν με τη χρήση του βοηθητικού προγράμματος Revo Uninstaller, μπορείτε να απεγκαταστήσετε και να διαγράψετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους, όλων των τύπων, καθώς και κάθε πρόγραμμα που δεν θέλετε πια. Το λογισμικό ψάχνει επίσης και για κακές εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Ψάχνει για επιμέρους δεδομένα του προγράμματος που έχουν εγκατασταθεί στο σκληρό σας δίσκο μαζί με το μητρώο των Windows και σας ζητάει να δείτε τα αρχεία που θέλετε να φύγουν. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για το Revo Uninstaller είναι η λειτουργία του ‘Hunter Mode’ η οποία παρέχει στους χρήστες μια αποτελεσματική και εύκολη μέθοδο για να εποπτεύουν την απεγκατάσταση Το Revo Uninstaller περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές, όπως διαχειριστές αυτόματης εκκίνησης, διαχειριστή εργαλείων Windows, εξάλειψη αρχείων που θεωρείτε "σκουπίδια", αποτελεσματικό καθάρισμα του ιστορικού, εργαλείο για διαγραφή μη ανακτήσιμων αρχείων, εξάλειψη αποδεικτικών στοιχείων, κλπ. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους χρειάζονται να απαλλαγούν μόνιμα από τα ανεπιθύμητα αρχεία και φακέλους και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο.
Το πρόγραμμα Revo Uninstaller σχεδιάστηκε με ένα πολύπλοκο αλγόριθμο που λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο όταν κάνει σάρωση αρχείων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεγκατάστασης, έτσι ώστε να σας απαλλάξει γρήγορα από το ανεπιθύμητο πρόγραμμα. 

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την εντελώς δωρεάν Freeware και την πληρωμένη Professional. Η Freeware είναι επίσης διαθέσιμη και σε έκδοση portable, χωρίς εγκατάσταση.

Τυχαίες αναρτήσεις...