Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

28ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ
διοργανώνει τον 28ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής 2015-2016.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές προκειμένου να λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο ∆ιαγωνισμό Πληροφορικής, πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω σχετικής ιστοσελίδας του κόμβου του διαγωνισμού, συμπληρώνοντας πλήρως τις σχετικές φόρμες.
Το σύνολο των στοιχείων των μαθητών θεωρούνται ως προσωπικά δεδομένα και διέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία. Στον αντίστοιχο κόμβο αναφέρεται πια δεδομένα και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι ανακοινώσιμα. Οδηγίες αποστολής απαντήσεων προκαταρτικών φάσεων και κάθε άλλη σχετική πληροφορία δίνονται αποκλειστικά μέσω ∆ιαδικτύου. Η αποστολή των λύσεων των θεμάτων γίνεται επίσης ΜΟΝΟ μέσω ∆ιαδικτύου.
Μαθητές οι οποίοι επιχειρούν να αλλοιώσουν τα στοιχεία του διαγωνισμού ή να «εξερευνήσουν» τα συνδεδεμένα με το διαγωνισμό πληροφοριακά συστήματα ή να εισέλθουν σε αυτά εκτός της καθορισμένης διεπαφής υπόκεινται σε κυρώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr όπου έχουν αναρτηθεί αναλυτικές οδηγίες. 
Επίσης, μπορούν να απευθύνονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: 
Γραμματεία ΕΠΥ, Σπύρου Τρικούπη 20, 106 82 Αθήνα, 
ηλεκτρονικά στα e-mails: epy@epy.gr και info@pdp.gr, 
καθώς και στο τηλέφωνο 215-505.1398. 
Για τεχνικά θέματα μόνο κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού μπορούν να απευθύνονται στο system@pdp.gr.

  • Δείτε τον κανονισμό πατώντας εδώ.
  • Δείτε ένα θέμα της πρώτης φάσης πατώντας εδώ.

Τυχαίες αναρτήσεις...