Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Δημιουργήστε διαδραστικά φυλλάδια με το Smore

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Smore είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο δημιουργίας  διαδραστικών φυλλαδίων. Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει φυλλάδια online. Τα φυλλάδια αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πολλές μορφές αναπαράστασης της πληροφορίας όπως φωτογραφίες, κείμενο, βίντεο, συνδέσμους και άλλα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: ο χρήστης εγγράφεται αρχικά στο smore (sign up for free) και στη συνέχεια
επιλέγει start a new flyer.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία:
Το Smore είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την παρουσίαση μιας δραστηριότητας ή ενός project που πραγματοποιήθηκε στην τάξη. Επίσης, οι μαθητές χρησιμοποιώντας το smore μπορούν να δημιουργήσουν μία σύνοψη για μια εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποίησαν ή να δημιουργήσουν διαφημιστικά φυλλάδια για μια σχολική εορτή ή μια εκδήλωση στα πλαίσια του σχολείου. Τέλος, μια πολύ ωραία ιδέα χρήσης του Smore είναι για τη δημιουργία φυλλαδίων για την προστασία του περιβάλλοντος ή τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουμε σε περίπτωση σεισμού ή πυρκαγιάς.
Για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις για την πρόσβαση στο φυλλάδιό σας, όταν το έχετε ολοκληρώσει επιλέξτε flyer settings και ρυθμίστε το public privacy σε private αν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο εσείς ή σε public αν θέλετε να είναι δημόσιο.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:



Δείτε ένα εγχειρίδιο χρήσης:
\

Τυχαίες αναρτήσεις...