Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Κρήτης της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO™ 2018

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. οι ομάδες της Κρήτης θα διαγωνιστούν για μια θέση στον τελικό της Αθήνας που θα γίνει την 1η Ιουλίου 2018. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ "Μάρκος Καραναστάσης".
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas, τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Επιστημονική στήριξη: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..
Ομάδες από όλη τη Κρήτη και όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες διαγωνίζονται στους Περιφερειακούς με στόχο την πρόκρισή τους στον Εθνικό Τελικό που θα γίνει 1 Ιουλίου στην Αθήνα . Οι εθνικοί νικητές ανακηρύσσονται από τον τελικό της Αθήνας και συγκροτούν την ελληνική ολυμπιακή αποστολή που θα συμμετέχει στην Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ στην Ταϊλάνδη. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός και ανεβαίνει σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου πατώντας εδώ.

Τυχαίες αναρτήσεις...