Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2024 ΔΔΕ Χανίων έως Παρασκευή 22 Μαρτίου οι Αιτήσεις συμμετοχής στην Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2024, που διοργανώνουν η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων, η Υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές που υλοποιούν Προγράμματα Σ.Δ., σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Απριλίου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και την Τρίτη απόγευμα στο ΚΑΜ.

Όλα τα εγκεκριμένα προγράμματα, που υλοποιούνται, συμμετέχουν στην Έκθεση Αφίσας των Προγραμμάτων με πόστερ - αφίσα (το πολύ έως δύο ανά πρόγραμμα) σε διάσταση Α3 και κάθετη διάταξη (ύψος 40cm και πλάτος 30cm) ή άλλη κατασκευή και τα θεατρικά με την αφίσα της παράστασής τους. Το στήσιμο του χώρου θα γίνει το πρωί ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ. και το απόγευμα 6 μ.μ - 8 μ.μ.. της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, συμμετέχουν με την ομάδα τους και στην Παρουσίαση των Προγραμμάτων με δεκάλεπτες εισηγήσεις, μουσικά, χορευτικά, θεατρικά ή άλλα δρώμενα μικρής διάρκειας. Η πρόβα των παρουσιάσεων θα γίνεται τη Δευτέρα, την Τρίτη και Τετάρτη 6 μ.μ - 8 μ.μ..

Για την καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων και του προγράμματος, οι εκπαιδευτικοί συντονιστές των ομάδων φροντίστε:

α) να προμηθευτείτε έγκαιρα τα υλικά για τη δημιουργία της αφίσας του προγράμματός σας και

β) να δηλώσετε έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην ΥΣΔ στο sdrdidechan@sch.gr τη συμμετοχή σας με την επισυναπτόμενη αίτηση.

Η μετακίνηση των ομάδων, για να παρακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί το Φεστιβάλ, δεν περιλαμβάνεται στις δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις που δικαιούται κάθε πρόγραμμα Σ.Δ. σύμφωνα με την 20883/ΓΔ4/12-2-2020 (Β ́ 456) Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Εκδρομές - επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» Άρθρο 3.1

Καλή δύναμη στο έργο σας και για οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία να επικοινωνείτε στα τηλ. 28210 47160 και 6976000475.

Αίτηση συμμετοχής:

Τυχαίες αναρτήσεις...