Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Google Docs - Google Drive

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Google Docs είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό - online λογισμικό που παρέχει η Google: δηλαδή δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικά φύλλα εργασίας, παρουσιάσεις, φόρμες και σχέδια. Σας επιτρέπει  να δημιουργήσετε και να εργαστείτε πάνω σε αυτά σε πραγματικό χρόνο μαζί με άλλους ανθρώπους,

καθώς και να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας και τα άλλα αρχεία σας.
 Επίσης μπορείτε να μεταφορτώσετε αρχεία και να τα επεξεργαστείτε online. Δέχεται τους περισσότερους τύπους αρχείων όπως Odt, Pdf, Html, κείμενο .word, Rtf).



Μεταβείτε πατώντας εδώ: docs.google.com



Το Google Drive είναι υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων που παρέχεται από την Google και επιτρέπει την χρήση αποθηκευτικού νέφους, τον διαμοιρασμό αρχείων και την συνεργατική επεξεργασία από τον χρήστη. Τα αρχεία που μοιράζονται δημόσια στο Google Drive μπορούν να αναζητηθούν με μηχανές αναζήτησης.
Το Google Drive είναι το "σπίτι" των Google Docs.
Μπορείτε να εγκαταστήστε το Drive στο smartphone, το tablet και τον υπολογιστή σας για να μπορείτε να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή και να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε.

Τυχαίες αναρτήσεις...