Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Hackathon για Ανοιχτά Δεδομένα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Εάν σου αρέσει ο Προγραμματισμός μπορείς να λάβεις μέρος στο “Hackathon για Ανοιχτά Δεδομένα” που διοργανώνουν η Εταιρία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) και το Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ (https://www.athena-innovation.gr/), στο πλαίσιο του Athens Science Festival (http://www.athens-science-festival.gr/) διεκδικώντας χρηματικό
έπαθλο χτίζοντας μια εφαρμογή
mobile ή web, η οποία θα αξιοποιεί ανοιχτά δεδομένα και θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες για τους πολίτες.
τα αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιαστούν στην Τεχνόπολις, στο κτίριο του INNOVATHENS, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, 4.00-6.00μμ..
Οι εφαρμογές που θα παρουσιαστούν θα βαθμολογηθούν από κριτική επιτροπή και οι τρεις καλύτερες θα βραβευθούν με χρηματικά βραβεία ύψους 1.000€, για τον πρώτο, και από 500€ για το δεύτερο και τρίτο.
Λόγω περιορισμένων θέσεων, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη σχετική φόρμα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Τυχαίες αναρτήσεις...