Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Smarty Pins: Ένα online παιχνίδι γνώσεων

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Η Google κυκλοφόρησε εδώ και ένα χρόνο περίπου το SmartyPins, ένα συναρπαστικό online παιχνίδι γνώσεων που ταξιδεύει τους παίκτες σε όλο τον κόσμο, τεστάροντας τις γνώσεις τους, μέσω της διδικτυακής εφαρμογής Google Maps. Το παιχνίδι γνώσεων, ξεκινά τις ερωτήσεις προσφέροντας στον παίκτη 1000 μίλια. Σκοπός είναι οι παίκτες να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μίλια απαντώντας γρήγορα σε ερωτήσεις, τοποθετώντας
κάθε φορά τις "καρφίτσες" του Google Maps, στο σωστό σημείο του χάρτη. Οι ερωτήσεις κυμαίνονται από πολύ εύκολες έως υπερβολικά δύσκολες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως Τέχνες, Επιστημες, Γεωγραφία, Αθλητικά, Ψυχαγωγία, Ιστορία.

Με κάθε λανθασμένη απάντηση, το παιχνίδι της Google αφαιρεί μονάδες το χιλιομετρητή, που αντιστοιχούν στο πόσο κοντά ή μακριά από την σωστή απάντηση στην επόμενη ερώτηση θα τοποθετηθεί ο χάρτης. Οι επιτυχείς και γρήγορες απαντήσεις, επιβραβεύουν τον παίκτη με έως και 15 επιπλέον μίλια που θα του εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι.   Το Smarty Pins, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα διεκδικήσει αρκετό από το χρόνο σας, και δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας σε αυτό, μέσω του Twitter, του Facebook ή του Google+. 

Τυχαίες αναρτήσεις...