Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Online σεμινάριο με θέμα "Το Διαδίκτυο που θέλουμε"

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης του eTwinning σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το online σεμινάριο με θέμα "Το Διαδίκτυο που θέλουμε" την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 16:00.
Τo webinar δίωρης διάρκειας, με εισηγητή τον Άρη Λούβρη (επιμελητή ελληνικής έκδοσης) απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς εγγεγραμμένους ή με πρόθεση εγγραφής στο eTwinning.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Με το πέρας της εγγραφής θα σας σταλούν αναλυτικές οδηγίες για την πλατφόρμα Webex, στην οποία θα πραγματοποιηθεί το webinar και τις οποίες καλό είναι αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να τις εφαρμόσετε την ημέρα διεξαγωγής του online μαθήματος.

Τυχαίες αναρτήσεις...