Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

9ος Εθνικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Ξεκίνησε ο 9ος Εθνικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που οδηγεί στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (World Robot Olympiad) και διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WRO Hellas) με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE.
Μαθητές από όλη τη χώρα θα διαγωνιστούν στο σχεδιασμό

και στην υλοποίηση μιας σύνθετης και εξελιγμένης ρομποτικής κατασκευής
με θέμα «Ρομπότ για την βιώσιμη ανάπτυξη» (Sustainabot).
Κατά τη διάρκεια του Εθνικού Διαγωνισμού οι ομάδες θα διαγωνιστούν αρχικά στους περιφερειακούς διαγωνισμούς για να προκριθούν και να φτάσουν στον τελικό. Οι νικητές του τελικού θα συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή για την Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Φέτος η κορυφαία διοργάνωση για την επιστήμη, την τεχνολογία και την εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Κόστα Ρίκα.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον 9ο Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Μαΐου 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.wrohellas.gr.

Τυχαίες αναρτήσεις...