Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Wave Editor: Δωρεάν επεξεργαστής ήχου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Wave Editor είναι ένα γρήγορο και εύκολο πρόγραμμα ψηφιακής επεξεργασίας ήχου για Windows. Παρέχει ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον επεξεργασίας, το οποίο εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους αρχάριους και έχει τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας όπως: αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση και διαγραφή τμημάτων από την εγγραφή.
Το περιβάλλον χρήστη έχει σχεδιαστεί με τη σκέψη στην ταχύτητα, την ακρίβεια και την ευκολία χρήσης.
Το Wave Editor δημιουργεί ένα γράφημα αιχμών από τα μουσικά κομμάτια που θέλετε να επεξεργαστείτε. Η μη καταστροφική επεξεργασία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικές αλλαγές σε ένα κομμάτι ήχου, χωρίς αντικατάσταση του πρωτότυπου αρχείου.
Υποστηρίζει τους πιο δημοφιλείς τύπους αρχείων ήχου όπως MP3, WMA, WAV PCM, ADPCM, GSM61, DSP, A-LAW, U-LAW και άλλα.
Σας επιτρέψει να αντιγράψετε, αποκόψετε και να επικολλήσετε κάθε τμήμα του κομματιού που θέλετε να εξαιρέσετε ή να ενσωματώσετε σε ένα άλλο κομμάτι. Επίσης, σας δίνει πολλά εφέ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον ήχο και να προσαρμόσετε στις πιο λεπτομερείς απαιτήσεις σας όπως εξομάλυνση, ενίσχυση με περιορισμό κορυφής. εξασθένιση εισόδου, εξασθένιση εξόδου και άλλα.

Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο δίσκο σαν νέο αρχείο ήχου σε οποιαδήποτε από τις μορφές αρχείου που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τυχαίες αναρτήσεις...