Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E M. στην Κρήτη

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Robotic & Science Academy διοργανώνει στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017 το 1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E M. στην Κρήτη.
Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου με ώρες διεξαγωγής από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει την Βιωματική Μάθηση στους τομείς S.T.E.M (Science, Technology, Engineering, Math)
και πώς η ρομποτική μπορεί να συμβάλει σε αυτό.  Παράλληλα το Φεστιβάλ αποτελεί προάγγελο του 1ου Συνεδρίου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.M. που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Προκειμένου να καταρτιστεί πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την 31η Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  robostemfestival@gmail.com

Η είσοδος είναι ελεύθερη!!!

Παραδείγματα προτάσεων και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.robostemfestival.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφόρησης:

2810 360544 – 6940 411020 κ. Καμνάκη Χαρά

Τυχαίες αναρτήσεις...