Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Η εφαρµογή Deep Freeze

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Σε όλα τα εργαστήρια καλό είναι να υπάρχει η εφαρμογή Deep Freeze, της οποίας λειτουργία είναι να επαναφέρει τα διαμερίσματα στα οποία  υπάρχει εγκατεστημένο ένα λειτουργικό σύστημα. Ουσιαστικά από την στιγμή εγκατάστασης της εφαρμογής παγώνει το διαμέρισμα στο οποίο προεπιλέξαµε στην εγκατάσταση του Deep Freeze να γίνετε επαναφορά,
µε αποτέλεσμα κάθε αλλαγή που θα γίνετε στο διαμέρισμα αυτό (κύριο διαμέρισμα) από τους χρήστες να επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση µε την επανεκκίνηση του υπολογιστή.




Τυχαίες αναρτήσεις...