Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Εγγραφή CD και DVD με το Ashampoo Burning Studio Free

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Ashampoo Burning Studio Free είναι μια πλήρης δωρεάν σουίτα που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις μας για δημιουργία/αντιγραφή CD/DVD/Blu-Ray δίσκων, για την μουσική, τα δεδομένα και τα βίντεο μας.  Πρόσθετα, διαθέτει όλες τις δυνατότητες της πληρωμένης έκδοσης, όπως μετατροπή των μουσικών αρχείων WAV, MP3, FLAC, WMA και Ogg σε audio, εγγραφή δίσκων από αρχεία ISO, BIN/CUE,
διαγραφή δίσκου, δημιουργία VCD/SVCD, και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει και την ελληνική γλώσσα. Είναι ένα ελαφρύ, γρήγορο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα.

Επίσης το Ashampoo Burning Studio σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε πρόσθετα αρχεία στο αντίγραφο ενός δίσκου αλλά χωρίς την πλήρη αναδόμηση του δίσκου. Η λειτουργία Modified Copy (τροποποιημένη αντιγραφή) σας επιτρέπει να επιλέξετε πρόσθετα αρχεία και φακέλους για να τα εισάγετε σε αντίγραφο, όταν εγγράφετε το δίσκο.
Κατεβάζετε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης η εφαρμογή θα μας ζητήσει το email μας, προκειμένου να μας παραχωρήσει το κλειδί (αριθμό αδείας) από την Ashampoo.
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα σας ζητηθεί να εισάγετε το κλειδί άδειας χρήσης και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Εισάγετε το κλειδί για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Τυχαίες αναρτήσεις...