Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

AdwCleaner: Ένα εργαλείο για την αφαίρεση adware, toolbars και ανεπιθύμητων προγραμμάτων

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το AdwCleaner  δωρεάν εφαρμογή που αποσκοπεί να καθαρίσει τον υπολογιστή σας από προγράμματα τύπου Adware. Η συνήθεις ύποπτοι είναι browser toolsbars, extensions, αλλαγή της μηχανής αναζήτησης ή της αρχικής σελίδας και ανεπιθύμητα πρόσθετα από τους browsers και άλλα προγράμματα που παρουσιάζουν διαφημίσεις ή καταγράφουν στοιχεία της διαδικτυακής σας συμπεριφοράς.
Το AdwCleaner είναι ανιχνευτής και όχι ασπίδα προστασίας, δηλαδή δεν θα αποτρέψει την εγκατάσταση κάποιου adware, αλλά θα το ανακαλύψει (και απομακρύνει) αν είναι ήδη εγκατεστημένο.
Ορισμένα προγράμματα (δωρεάν και μη) εγκαθιστούν ορισμένα στοιχεία (όπως browser toolbars  π.χ. Avira Antivirus) απαραίτητα για τη λειτουργία τους, τα οποία όμως αναγνωρίζονται ως adware. Για τον παραπάνω λόγο καλό είναι να προσέξετε κατά την απεγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος.

Οδηγίες χρήσης :
  • Κατεβάστε το AdwCleaner στην επιφάνεια εργασίας σας
  • Το πρόγραμμα δεν κάνει εγκατάσταση / τρέχει ως αυτόνομο εκτελέσιμο [ portable]
  • Ανοίξτε το πρόγραμμα με διπλό κλικ
  • Κάντε κλικ στο [Scan] και περιμένετε για τη σάρωση. H εφαρμογή θα σας εμφανίσει ένα κείμενο με μία αναλυτική περιγραφή με τυχόν προβλήματα που βρήκε, εκτός από τα ορατά προβλήματα η ανάλυση του προγράμματος περιλαμβάνει και προβλήματα που δεν είναι εύκολα ορατά και συνήθως αφορούν σε άχρηστες καταχωρίσεις στο μητρώο και φακέλους
  • Όταν τελειώσει η σάρωση, εμφανίζεται μια έκθεση
  • Πατήστε για διαγραφή [Crean]των μολυσμένων ευρημάτων
  • Ένα Log File σώζετε στο C:\AdwCleaner[R1].txt
  • Επαναλάβατε την διαδικασία αν χρειαστεί

Επιπλέον βοήθεια:
  • Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα βοήθειας.

Τυχαίες αναρτήσεις...