Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Ανάκτηση αρχείων με το Recuva

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Recuva είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μπορεί και μας επαναφέρει  αρχεία  τα οποία έχουμε διαγράψει από τον υπολογιστή μας , ακόμα και από τον κάδο ανακύκλωσης  ή ακόμα και από κάποιο εξωτερικό μέσω αποθήκευσης όπως usb flash. Προσφέρει την δυνατότητα ανάκτησης διαγραμμένων email από προγράμματα όπως τα Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail και Mozilla Thunderbird.
Επίσης μπορεί να ανακτήσει αρχεία που έχουν διαγραφεί από το iPod μας.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι πολύ απλό, γρήγορο και με αρκετά φίλτρα ώστε να εντοπίσουμε άμεσα τα διαγραμμένα αρχεία που επιθυμούμε.
Το πρόγραμμα διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας. Ο πρώτος είναι ο γρήγορος και χρησιμοποιώντας τις εξ ορισμού ρυθμίσεις διαρκεί πολύ λίγο παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Ο δεύτερος είναι πιο αργός, χρησιμοποιεί πιο εξελιγμένες μεθόδους έρευνας και εντοπισμού και εμφανίζει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.
Για να έχουμε τις μέγιστες πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων που μας ενδιαφέρουν, θα πρέπει η διαδικασία να γίνει το συντομότερο δυνατό μετά από την διαγραφή τους.
  • Διαβάστε τον οδηγό για το πως μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας αρχεία.
Δείτε δύο σχετικά βίντεο ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων με το Recuva:




Τυχαίες αναρτήσεις...