Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Δέντρα αποφάσεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων των νέων στο διαδίκτυο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Insafe δημοσίευσε τρία δέντρα αποφάσεων για την αντιμετώπιση των θεμάτων που οι νέοι μπορεί να συναντήσουν στο διαδίκτυο, όπως το διαδικτυακό εκφοβισμό, τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου και τις online φιλίες τους. Τα δέντρα αποφάσεων είναι μέρος της σειράς «Σκέψου» καλώντας τους νέους
να προβληματιστούν σχετικά με την online συμπεριφορά και πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους online.
Το πρώτο από αυτά, "Σκέψου πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου στο Διαδίκτυο!", επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας προς τους νέους αν είναι θύματα παρενόχλησης στα κοινωνικά δίκτυα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:


Το δεύτερο "Σκέψου ποιες είναι οι διαδικτυακές σου επαφές!":


Και το τρίτο: "Προβληματίσου για το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!":


Τυχαίες αναρτήσεις...