Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

8ος Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκηρύσσουν τον «8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων».
Αφορά ιστότοπους σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων, δημοτικών), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ κ.ά.), υποστηρικτικών δομών της εκπαίδευσης (ΚΕΠΛΗΝΕΤ, ΕΚΦΕ, ΣΣΝ, ΚΠΕ, ΣΕΚ, ΚΕΔΔΥ, ΚΕΣΥΠ κ.ά.), διοικητικών μονάδων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, καθώς, επίσης, προσωπικούς και ομαδικούς ιστότοπους εκπαιδευτικών.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη», που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, από τις 28 έως τις 30 Απριλίου 2017.
Αιτήσεις συμμετοχής από Δευτέρα 14/11/2016 μέχρι και την Τετάρτη 14/12/2016.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό, τους άξονες, τα κριτήρια και τον τρόπο αξιολόγησης  είναι αναρτημένα  στον επίσημο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού: http://www.eduwebawards.gr.

Τυχαίες αναρτήσεις...