Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Αποτελέσματα Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2016

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν περιβαλλοντικό. Λύση στο πρόβλημα έδωσαν οι 500+ μαθητικές ομάδες με τα ρομποτάκια τους το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2016, στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Τη χώρα μας εκπροσώπησαν επάξια 15 ομάδες μαθητών με τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς – γονείς τους,
οι οποίοι ταξίδεψαν έως την Ινδία με τη στήριξη της COSMOTE και του Ιδρύματος Ωνάση και συμμετείχαν στην ετήσια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Την 4η θέση κατέκτησε η ομάδα από το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης με προπονητή τον κύριο Αθανάσιο Μπαλαφούτη!

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τυχαίες αναρτήσεις...