Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Πως να κάνετε Backup τους Drivers του Υπολογιστή σας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνετε Format στον υπολογιστή σας θα πρέπει να βρείτε και να εγκαταστήσετε ξανά όλα τα drivers των συσκευών του υπολογιστή σας.
Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που αναλαμβάνουν το backup των drivers που είναι εγκατεστημένα στο μηχάνημα σας, για να σας γλιτώσουν από το να ψάχνετε drivers μετά το format.
Το Double Driver είναι μια μικρή εύχρηστη εφαρμογή με απλό και κατανοητό γραφικό περιβάλλον που σας βοηθάει να κρατήσετε ένα πλήρες backup των drivers που ήδη λειτουργούν πριν από το format, και να τους επαναφέρετε αυτόματα μετά!
Ο παρακάτω οδηγός είναι ιδανικός για περιπτώσεις που μετά το Format θα εγκαταστήσετε ακριβώς το ίδιο λειτουργικό σύστημα.
Αν σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση σε διαφορετικά Windows, ίσως κάποιοι drivers να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Τυχαίες αναρτήσεις...