Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Έκθεση/Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας 2024 – 1η Ανακοίνωση

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

 

Η φετινή 13η Έκθεση/ Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας (http://festman.schoolab.gr/), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στο Πνευματικό κέντρο των Χανίων. Μια γιορτή δημιουργίας και έκφρασης των μαθητών μας. Παράλληλα, το φετινό 13ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής

Δημιουργίας (www.digifest.info) θα διεξαχθεί πανελλαδικά σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, το διάστημα 16 έως και 20 Απριλίου 2024. Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη, διάχυση και παρουσίαση της ψηφιακής μαθητικής δημιουργίας καθώς και η συνεργασία και επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στη φετινή μας διοργάνωση θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε και να παρουσιάσουμε έργα μαθητών μας από διάφορες δράσεις και συμμετοχές τους τη σχολική χρονιά 2023-24. Επίσης, θα έχουμε τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια και κοντά στην περίοδο υλοποίησης της Έκθεσης να λειτουργήσουμε και να υποστηρίξουμε Διαδικτυακά και Δια ζώσης Εργαστήρια και Δράσεις από διάφορους επιστημονικούς φορείς αλλά και ερευνητικά/ ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Δείτε το σχετικό έγγραφο...

Τυχαίες αναρτήσεις...