Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Εργασία στα Πολυμέσα (Δημιουργία Animation) 2015-16

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Μετά την ολοκλήρωση του 3ου κεφαλαίου του σχολικού μας βιβλίου που αφορά τα Πολυμέσα για την Β' τάξη, θα υλοποιηθούν ομαδικές εργασίες δημιουργίας Animation με θέμα: «Tα πολυμέσα… για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Όλες οι εργασίες θα αξιολογηθούν από τους ίδιους τους μαθητές στα πλαίσια ενός εσωτερικού διαγωνισμού της Β' γυμνασίου για την ανάδειξη της καλύτερης.

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν την ομάδα που ανήκουν, το θέμα και το πρόγραμμα που θα επιλέξουν (προτείνονται δύο προγράμματα, ένα για δισδιάστατα stick-man animations και ένα για 3D Animation) για την υλοποίηση της εργασίας τους πατώντας εδώ και χρησιμοποιώντας το προσωπικό τους email.

  • Περισσότερες οδηγίες δίδονται εδώ.
  • Τα προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την αντίστοιχη βοήθεια θα τα βρείτε εδώ.


Προσοχή:

(Πρόσβαση στα συγκεκριμένα αρχεία έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές της Β' γυμνασίου).

Τυχαίες αναρτήσεις...