Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Ccleaner: Καθαρίστε τον υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Κάθε φορά που ανοίγετε μια εφαρμογή, που σερφάρετε στο διαδίκτυο αφήνετε στον υπολογιστή σας κάποια αρχεία που είναι βοηθητικά γιατί κάνουν ευκολότερο και πιο γρήγορο το άνοιγμα της εφαρμογής ή της σελίδας που είχατε επισκεφτεί στο παρελθόν.  Το ccleaner είναι ένα καλό και χρήσιμο πρόγραμμα καθαρισμού, βοηθά στην αφαίρεση των σκουπιδιών και υπολειμμάτων της ασφαλείας του
μητρώου ώστε να σας δώσει καλύτερη ταχύτητα.
Με την κατάργηση των προσωρινών αρχείων στο Internet, μπορείτε επίσης να προστατέψετε το απόρρητο των επικοινωνιών σας.
Βοηθά στον εντοπισμό και την διαγραφή των αχρησιμοποίητων και περιττών αρχείων, άκυρων καταχωρήσεων μητρώου και των παλιών δεδομένων περιήγησης. Λειτουργεί με όλα τα κοινά προγράμματα περιήγησης όπως Internet Explorer, Firefox και Chrome. Επίσης καθαρίζει και κάνει defrag στο μητρώο (registy) εξασφαλίζοντας ότι οι παλιές καταχωρήσεις, αχρησιμοποίητες επεκτάσεις αρχείων και άκυρες συντομεύσεις θα αφαιρεθούν με ασφάλεια, μειώνοντας το μέγεθος του μητρώου στο σύνολό του και καθιστώντας έτσι τον υπολογιστή σας γρηγορότερο. Για την ασφάλεια σας, το πρόγραμμα μπορεί να πάρει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου και σε περίπτωση που χρειαστεί να το επαναφέρετε.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:



Τυχαίες αναρτήσεις...